-
Categories
Alles, Bijgerechten, Hoofdgerecht, Lunch, Salade, Voorgerecht
-
Comments
3 comments
Pompoen Paddenstoelen herfstsalade
Aangezien ik niet genoeg kan krijgen van pompoen, eet ik het met grote regelmaat in verschillende gerechten. Deze pompoen herfstsalade is dan ook een favoriet. Makkelijk en snel te maken.
Ingrediënten:
- 1 pompoen
- 3 tenen knoflook
- olijfolie
- balsamico (zonder suikers)
- kokosvet
- keltisch zeezout
- Italiaanse kruiden (gedroogd of vers)
- peper
- 500 gram oesterzwammen
- 8 cherrytomaatjes
- plukje rucola of andere sla-keuze
extra:
- bakpapier
- oven
- nietmachine
Bereiding:
Verwarm de oven op 180 graden
Snij de pompoen in grove stukken en leg het op een bakpapier, smeer de stukken in met zeezout, olijfolie en bestrooi ze met kruiden en knoflook
Pak een tweede vel bakpapier en niet de papieren dicht als een stoomzak, zet ze ongeveer 15 minuten in de oven
Snij in de tussentijd de oesterzwammen in reepjes en bak ze bruin in een bakpan in de kokosvet met wat keltisch zeezout en Italiaanse kruiden.
Leg de lauwwarme gare pompoen op een bordjes (3/4 stukjes p.p)
Garneer met de paddenstoelen, gehalveerde cherrytomaatjes (evt ook heel even meegebakken met de paddenstoelen) en rucola
Maak een dressing van balsamico/olijfolie/peper/zout en besprekel over de salade
evt geroosterde grofgehakte hazelnoten toevoegen
Geniet ervan!
3 Comments
vega conflict free coin generator
telephone numbers of cheap El Paso, Texas car insurance
auto insurance providers in Nashville
Leave a Comment