-
Categories
Alles, Nagerecht, Tussendoortje
-
Comments
2 comments
Pompoen-mango ijs
Ingrediënten:
- pompoen puree van halve pompoen
- 1 mango
- 1 dessertlepel vanille-extract
- 100 ml kokosroom (of de bovenste roomlaag van een blikje)
- eetlepel palmbloesem suiker
- eetlepel kaneel
- 1 snufje zout
- 1/2 theelepel gemalen gember en nootmuskaat (of je gebruikt een kant en klare pumpkin-spice)
Bereiding:
Meng de gepureerde pompoen en mango met alle kruiden met de staafmixer. Voeg de room toe en pureer verder tot een gladde room
Giet de pompoencrème in cups en zet ze minstens 3 uur in de vriezer, voor het eten een half uur uit de vriezer.
Dit ijs samen eten met de lauwwarme courgette-brownie is een geweldige combinatie.
2 Comments
[…] van Ge-Zonder Zachte Pompenkoekjes met Pecannoten en Rozijnen van Oerkracht Voedingsadvies Pompoen-Mango IJs van Pure Food Coaching Kerstbonbons van Puur en Lekker Leven volgens Mandy Warme Chocolademelk […]
[…] verwarmend soms ook een beetje pittig door de piment. Met pumpkinspice heb ik ooit een heerlijk pompoen/mango ijs gemaakt…..verrassend lekker voor de […]
Leave a Comment