-
By
-
Categories
-
Comments
Viva Courgetti!
De hele maand november blijft het feest bij Pure Food Coaching. In deze feestelijke lanceringsmaand van mijn website geef ik elke week een cadeau weg aan mijn lezers/volgers/likers. Deze week koppel ik het cadeau aan een leuk artikel in de Libelle met Isa Hoes waarin ze onder meer praat over pure voeding.
Achter de schermen heb ik aan dit artikel meegewerkt en heb ik een basis kookworkshop aan Isa Hoes en haar vriendin Medina Schuurman gegeven over Puur en Gezond eten. Naast de productinformatie hebben we samen meerdere groente gerechten gekookt, zoals de bloemkool couscous, de zoete aardappelpuree en de altijd succesvolle courgetti (spaghetti slierten van courgette gemaakt).
fotografie: Daniel Maissan
De Spirelli die we gebruikt hebben tijdens de workshop was geweldig, enorme stevige slierten zonder moeite in een handomdraai (letterlijk en figuurlijk) gemaakt.
Samen met PuurMieke, de pure webshop waarmee ik samenwerk, ga ik deze week zo’n Spirelli twv 20,95 euro weggegeven.
Hoe kun je deze Spirelli bemachtigen:
- Like de Facebook pagina van Puur Mieke, de meest uitgebreide webwinkel met pure voeding en cosmetica
- Deel mijn bericht op facebook
- Bedenk een leuk en simpel te maken courgetti recept zonder suiker, koemelk of tarwe en schrijf deze onderaan de blog. Hoeft niet in detail uitgewerkt, bijv. courgetti met garnalen en peterselie.
- Uit de tien leukste recepten wordt blind de winnaar van de Spirelli gekozen. Het winnende recept zal ik uitwerken en op deze site zetten.
Ik kan niet wachten op jullie input! Zelf vind ik courgetti namelijk heerlijk, gek genoeg is het bevredigend genoeg ter vervanging van de tarwe pasta, maar ik blijf een beetje steken op 3/4 recepten.
Veel liefs,
Alessandra